IN DE SNEEUW

De ijsbaan - De slee - De iglo

Sol en Monk beginnen een sneeuwman te maken, wanneer Luna langskomt. Ze nodigt Sol uit om deel te nemen aan de grote schaatswedstrijd op de rivier. Sol en Luna zeggen wel dat Kleine Moonky nog te klein is om mee te gaan.

DE IJSBAAN

Sol en Monk beginnen een sneeuwman te maken, wanneer Luna langskomt. Ze nodigt Sol uit om deel te nemen aan de grote schaatswedstrijd op de rivier. Sol en Luna zeggen wel dat Kleine Moonky nog te klein is om mee te gaan. Maar Monk wil er niets van horen en hoewel hij niet erg vast op zijn schaatsen staat, zet hij de achtervolging in. Hij is toch zeker niet kleiner dan Sol en Luna !
Het toeval wil dat net door die achterstand Monk niet in de val loopt die Karnax voor de Moonkys heeft gespannen.
Als laatkomer moet Monk nu voor redder spelen !

DE SLEE

Luna, Monk en Sol gaan met de slee spelen op de grote helling. Sol is kwaad omdat Luna eerst samen met Monk speelt. Midden in de afdaling gooit hij zijn vrienden omver en veroorzaakt een ongeluk, waarbij Luna bewusteloos achterblijft. Een buitenkansje voor Karnax die de kleine Moonkys bepraat en Luna meeneemt als zogezegde ambulancier.
Maar Sol en Monk beseffen al vlug dat ze werden beetgenomen. Ze zetten de achtervolging in met de slee om hun vriendin te redden.

DE IGLO

Monk verzwikt zijn enkel als hij met Luna bij de sneeuwman speelt. Verrast door een sneeuwstorm en het duister beginnen de twee kleine Moonkys een iglo te bouwen. Maar de sneeuw bedekt al gauw hun schuilplaats en belet de twee jonge Moonkys buiten te komen als er hulp aankomt...

© The Moonkys Company